Wow, vilken debut!

Igår gjorde Oda och jag debut i rallylydnad nybörjarklass och det blev ju en riktig höjdare, till slut. En första placering och 99 poäng av 100 på bana B! ?? jisses vilken följsam fröken jag har, hon gillar verkligen detta! ?
Utöver det så var kvällen allt eller inget. Just ”inget” var inte Odas fel utan mitt, och bara mitt, då jag rent reflexmässigt touchade i henne med handen under banan för att korrigera nosandet. Tog mig för pannan och insåg surt efteråt vad jag gjort då detta innebär en diskvalificerad runda. Annars tror jag vi skulle landat runt 93 poäng om jag räknat rätt av protokollet.
Är så stolt och glad! Vilken härlig känsla och kul att vara igång med, vad jag tror blir, vår nya rally-? när det inte är jaktsäsong och annat.
Tack till Njurunda BHK för en trevlig kvällstävling! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *