Utställning i Rättvik och besök hos Allie

Igår åkte vår jaktkompis Ingemar, Maria, Ila och jag till Rättvik på utställning som arrangerades av Dalarnas ÄK. När vi kom fram möttes vi av Allies familj som var där för att se och heja fram oss. Så roligt och trevligt! 🙂

Vår älskade veteran, Ila, fick fina lovord och applåder för att vara så välbevarad och för sitt fina steg trots hennes ålder och det slutade med Excellent VETKL, VETKK 1, CK och 3:e bästa tik i hård konkurrens! ❤️?

När utställningen var färdig åkte vi till Mora och hälsade på Allie som var hemma med lillhusse under tiden. Så underbart roligt att få träffa henne igen och tror hon tyckte detsamma av att döma hur glad hon blev när vi möttes! ? Det är verkligen så härligt att se hur bra alla valparna har det i sina nya hem. Vi fick såklart träffa Allies bästa vän, Harry, också. Så tålmodig, snäll och kelsjuk hane. Tusen tack för en trevlig dag och för att vi fick komma och hälsa på er!

Under dagen träffade vi flera av våra gråhundsvänner, alltid lika trevligt att ses och prata en stund, ingen nämnd och ingen glömd.

Stort tack till Ingemar och Maria för en trevlig och minnesvärd dag tillsammans med er! ?

Finaste Allie! 🙂
Ila i ringen för bedömning. Foto: Ingemar Fagerström
Ila bedöms. Foto: Ingemar Fagerström
Ingemar och Ila. Foto: Maria Jakobsson
Gänget samlat. 🙂
Så skönt att sträcka ut sig tycker nog Allie! 🙂
Ila i ringen. Foto: Vanja Dahlström
Ila i ringen. Foto: Maria Jakobsson
Mötet med Allie. Foto: Ingemar Fagerström
Ila poserar med sin CK-rosett.
Ila i ringen för bedömning. Foto: Vanja Dahlström
Finaste Allie.
Allie! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *