U-SM och utställning

I helgen deltog jag och DK V-16 RLD N RLD F SE VCH Dahlholmens Ila i Ungdoms-SM som höll till i Gävle och tävlade i grenen rallylydnad. Vi hamnade på en 7:e plats av 15 ekipage med 85 p. Det vill säga med råge en godkänd runda. Det är jätteroligt! men jag har bara mig själv att skylla. Ila gjorde precis det jag bad henne om, men jag var lite väl nervös och gjorde några förarfel. Oavsett var det roligt att delta och vilka minnen och upplevelser. ?? Tack till syster Anna-Carin med familj för att vi fick bo hos er och för en väldigt trevlig och mysig helg på alla sätt och vis.

Medan vi var i Gävle var resten av gänget i Hassela och ställde ut NORD V-15 SE VCH RLD N GW-17 WW-17 VDH CH Svartkärrets Axa. Hon fick excellent, CHKK 1, CK och slutade som 2:a bästa tik!  Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *