Säg hej till Häljumbergets A-Oda

Redan när hon var nyfödd tyckte vi att det var något som kändes speciellt med henne. Kennelns förstfödda. Minns att jag, Amanda, sa vid ett tillfälle ”det är något visst med den här lilla fröken”. Det var innan de andra tre valparna hade hunnit födas. Sen kom de tre andra till världen och alla var lika underbara. Ju mer de växte och utvecklades desto svårare blev beslutet om vilken av valparna somskulle få stanna hos oss på kenneln. Kan nog inte räkna hur många gånger valpbesökare frågat om vilken av valparna som blir kvar. Varje gång samma svar, ”det är inte bestämt ännu”. Så härliga individer, underbara temperament och fina på alla sätt och vis.❤️

Men så kom dagen då ett beslut skulle göras. Och hon med något ”visst redan från födseln” gick inte att släppa från tankarna, och det är nu hon som är vår kära Häljumbergets A-Oda (tidigare valp 1). Hon ägs av mig och Leif.

Det ska bli fantastiskt intressant och spännande att se vad denna lilla fröken och hennes systrar så småningom kan åstadkomma ute i den stora vida världen med allt vad den har att erbjuda. Något som redan står klart, om du frågar oss, är att det i alla fall är fyra helt fantastiska flickor som vi är otroligt glada att ha fått fött upp. ❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *