Jakt i Korpilombolo

 

En veckas jakt i Norrbotten är avklarad och även om det inte blev nån älg i backen, har det varit en härlig vecka på alla sätt och vis. Jag hade med mig Ila som Axel fått gått med i skogen och jag suttit på pass. Det har blivit några mil i skogen för hundarna och några timmars skalltid också. Ila och jag tackar för denna vecka Axel, SE J(LÖ)CH FI JCH Näsjämtens Cato, J Jämtmyrens Grå Azze och Loshundens IR Sappe, sistnämnda var ofta med mig på pass och fick lite skogsvana som är ack så viktigt. ??

Hemmavid har husse och Oda jagat och hon gör en fin utveckling i skogen. Det var nära att husse skulle få skjuta en tjur men då när han stod och siktade dök Oda upp i kikarsiktet så då avstod han såklart skott.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *