Jakt i Korpilombolo

 

En veckas jakt i Norrbotten är avklarad och även om det inte blev nån älg i backen, har det varit en härlig vecka på alla sätt och vis. Jag hade med mig Ila som Axel fått gått med i skogen och jag suttit på pass. Det har blivit några mil i skogen för hundarna och några timmars skalltid också. Ila och jag tackar för denna vecka Axel, SE J(LÖ)CH FI JCH Näsjämtens Cato, J Jämtmyrens Grå Azze och Loshundens IR Sappe, sistnämnda var ofta med mig på pass och fick lite skogsvana som är ack så viktigt. 🤗🌲

Hemmavid har husse och Oda jagat och hon gör en fin utveckling i skogen. Det var nära att husse skulle få skjuta en tjur men då när han stod och siktade dök Oda upp i kikarsiktet så då avstod han såklart skott.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *