Gott Nytt År!

Så stundar snart ett nytt år! Men först delar vi med oss av en kortare summering av året som gått. Ett händelserikt år har det varit för oss! Tack för allt ni valpköpare har gjort också under året med jaktprov, utställning, viltspår, röntgen och att ni erbjuder fina hem till hundarna!
Vi är glada över vår lilla flock och allt de har åstadkommit!
Vi har såklart deltagit på en del utställningar och det med goda resultat! Vi börjar med den äldsta i flocken. Ila deltog på en utställning i år och det med bravur med sina 12,5 år. Hon blev 2:a bästa tik i Ånge! Axa ställdes ut två gånger med fina resultat båda gånger, bland annat fick hon titeln Svensk Veteranvinnare 2022! Oda har blivit BIM, BIR x 3 och BIS 1 samt fått finskt CERT, titeln Svensk Vinnare 2022, R-Nordic CERT, Nordic CERT samt CACIB. Lykka har lyckats med att bli BIR-valp på varje utställning hon deltagit i Sverige och Finland och även BIG 1 x 3 samt BIS-valp 1 x 2 och BIS-valp 2!
Hösten har som vanligt bestått av mycket jakt där Ila för första hösten fått pensionera sig och endast gå eftersök vilket hon har behövt varit behjälplig med flertalet gånger för både oss och andra jaktlag. Hon har fixat det med bravur som vanligt. Oda och Axa har varit de hundar vi jagat med och de har båda jobbat på bra! Oda har bjudit på mycket skällning och fina jobb, det är roligt när den yngre generationen visar framtassarna!
Viltspår har vi också pysslat med en hel del innan hösten drog igång med jakten. Oda har blivit godkänd i anlagsklassen och vi ska såklart sikta vidare på championatet. Dock får vi se när det blir då matte ska operera sitt andra knä inom kort.
I vinter/våras tävlade vi även i rallylydnad med Oda och hon lyckades knipa titeln RLD N!
Vår fina Axa har haft en valpkull, C-kullen, i somras och det var helt underbart ljuvligt att få ta del av dessa små fyra juveler i åtta veckor. En tik stannade hos oss, vår Lykka. En så härlig individ med energi uppöver öronen som visat redan i höst att det kan bli en spännande injagningsperiod hösten som kommer. Pappa till kullen är Hepovaaran Roki.
Måste även glädjas åt och återigen gratulera våra ”valpar” Baron, Bianca och Gibbs som lyckats med fina jaktprovsresultat under hösten!
Nu ser vi framemot 2023 och hoppas att alla får behålla hälsan och att det blir ett fint samt lyckosamt år! Gott Nytt År! ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *